Mobile Signer

Mobile Signer voor Symbian

Weg met die certificerings-problemen!

Of software werkt op je Nokia telefoon, hangt helemaal van de Finse maker af. Ontwikkelaars dienen hier namelijk een licentie voor hun software aan te vragen, een soort digitaal certificaat. Verloopt zo'n certificaat dan gebruik je de gratis... Lees de volledige beschrijving

Uitmuntend
8

Of software werkt op je Nokia telefoon, hangt helemaal van de Finse maker af. Ontwikkelaars dienen hier namelijk een licentie voor hun software aan te vragen, een soort digitaal certificaat. Verloopt zo'n certificaat dan gebruik je de gratis Mobile Signer software om een nieuwe digitale handtekening te zetten.

Ervaar je problemen met certificering van software, zoals mogelijk is bij het handige RotateMe, dan biedt Mobile Signer uitkomst. De software zet een nieuw digitaal krabbeltje bij software die technisch gesproken is verlopen. Mobile Signer heeft veel in petto maar het is handig om je eerst even in te lezen op de website. Hier leer je iets meer over het ondertekenen van software.

Het kraken van je telefoon of het zoeken naar obscure omwegen is niet echt nodig. Heb je een Symbian telefoon en zijn certificaten voor handige applicaties verlopen, dan vernieuw je met Mobile Signer het digitale paspoort. Wel heb je wat kennis van zaken en een bestandje nodig (een digitale sleutel), die aangeeft dat de programma-licentie nog minstens 20 jaar geldig is. Een heldere uitleg vind je in de extra's bij deze recensie.

Problemen met digitale certificaten los je niet altijd op met Mobile Signer maar in veel gevallen werkt het. Verdiep je je een beetje in de wondere wereld van software-certificering dan is de kans groot dat je niet-werkende software toch aan de praat krijgt!

Meeste downloads Bestandsbeheer voor symbian

Mobile Signer

Download

Mobile Signer

Beoordelingen about Mobile Signer

Promotie×